Káva na filtr
Značky
Chuťový profil
Původ kávy
Země
Způsob zpracování

Chutnám jako mrkvový dort s perníčkem:

Limitka vhodná na filtry
Červené hroznové víno, růžová Hubba bubba, aroma santalového dřeva

Kandovaný pomeranč s kakaem a trochou jasmínu:
Popis Kávy:
Sladká chuť kandovaného pomeranče doplněná o výrazné tóny kakaových bobů vytváří komplexní chuť na espressu i v šálku filtrované kávy.

Vhodné na espresso, moka konvičku a filtry.
Nektarinky, broskvový čaj, karamel, vanilka

Vhodné na filtry:
Tóny jablek v karamelu s hrozny:
Popis Kávy:
Káva z Palo Blanco je organická, což znamená, že byla pěstována bez jakýchkoliv umělých postřiků a hnojiv. Během sklizně je využívána analýza cukernatosti, aby byl určen nejlepší moment zralosti....

Vhodné na espresso, moka konvičku a filtry
Nugát, kakao

Vhodné na filtry
Tropické ovoce, jogurt, květy
Káva s výrazným nádechem tropického ovoce, smetanovou texturou a jiskřivou kyselinkou.

Vhodné na espresso a filtry
Chutnám jako karamel a pomerančová šťává
Překvapivě ovocná káva, s citrusovými tóny. Velmi dobrý balanc acidity a ovocnosti, sladkosti a krémovosti.